31 juli 2013

Door Luis

Het freelancers manifest

Jazeker, wij hebben een manifest.

Bij Chimply geloven wij dat je als freelancer vrij moet kunnen zijn in het ondernemen. Vrij van dure accountants die je vertellen hoe jij je werk moet doen zodat hun eigen werk er makkelijker door wordt. Vrij van kostbare en ingewikkelde software waarvan je niets begrijpt en waarbij je voor iedere functionaliteit apart moet bijbetalen. Vrij van administratieve rompslomp die te veel kostbare tijd vergt en geen cent toevoegt.

Wij hebben het werkproces van freelancers in kaart gebracht en vervolgens Chimply gebouwd om dit proces te ondersteunen. Het resultaat is een efficiënte en gestroomlijnde workflow waarbij jij zo min mogelijk tijd kwijt bent aan administratieve zaken zoals het schrijven van uren, factureren, to-do lijsten maken, administratie doen, bonnen inboeken et cetera. 

Met Chimply werk je op een gestructureerde en professionele manier. Hierdoor hou je meer tijd over voor dingen die waarde voor je bedrijf toevoegen waardoor je meer winst zult maken.

Onze visie op software:

- Software dient zich te focussen op haar kerntaak; 

Focus on the musthaves, remove all the nice2haves. 

- Software dient transparant en toegankelijk te zijn;

Gebruikers moeten binnen twee minuten weten wat de software voor hen kan doen, hoe de software werkt, hoeveel de software kost en wat de software aan waarde toevoegt. 

- Software dient makkelijk in gebruik te zijn.

Gebruikers van de software moeten zonder ingewikkelde handleidingen, trainingen, workshops of begeleiding de software kunnen gebruiken.

Als instellingen of opties in de software complex zijn dienen deze vereenvoudigd of verwijderd te worden. 

Voorgaande geldt uiteraard niet voor complexe ruimtevaartsoftware :)

Om voor jou de vrijheid in het ondernemen te kunnen blijven garanderen zullen wij met bovenstaande principes in het achterhoofd Chimply continu blijven verbeteren.

Verlaag je kosten, bespaar tijd, verdien meer, 

it's simply Chimply!